0722 - 03 18 36nyhem.svets@telia.com

Vår bilverkstad

Vi kommer till dig

Har du problem med ditt fordon och önska få gjort felsökning och bilservice för att återställa den till sitt ordinarie tillstånd? Eller behöver du reparations- och monteringshjälp? Vi på Nyhem Svets och Mek finns här för att hjälpa dig. Vi är en mobil bilverkstad vilket innebär att vi kommer ut till våra kunder och hjälper dem på plats. Det innebär att oavsett vart i områdena kring Krokom, Östersund och Bräcke med omnejd du befinner dig så kommer vi att komma ut till er och hjälpa er med service av ert fordon.

Kunden i centrum

På vår bilverkstad är det alltid du som kund som kommer i första hand. Vi gör alltid vårt bästa för att se till att du får precis den service som du önskar. Behöver du hjälp med bilservice, reparationer, montering, bilbärgning eller någon annan liknande tjänst för ditt fordon så tveka inte över att kontakta oss på Nyhem Svets och Mek. Med lång erfarenhet och goda kunskaper inom området har vi bästa möjliga förutsättningar för att kunna garantera alla våra kunder effektiv service och kvalitativa resultat av varje arbete som rör just bilservice.

Vår målsättning är att du som kund ska känna dig 100% nöjd med den hjälp du får av oss. Därför gör vi alltid vårt bästa för att se till att du som kund verkligen är helt nöjd med resultatet av arbetet innan vi lämnar. Självklart lämnar vi alltid garantier på det arbete svetsarnan på vår mobila bilverkstad utfört.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om oss på mobil verkstad i Krokom, Östersund och Bräcke med omnejd så tveka inte över att kontakta oss. Du når oss via både mejl och telefon. Vi sern fram emot att höra från dig. Varmt välkommen till Nyhem Svets och Mek i Bräcke!